Home

Stoelmassage is gebaseerd op een traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt over de kleding heen gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. De vijftien minuten durende stoelmassage heeft als resultaat dat je je ontspannen en verfrist voelt.

Wat doet het met je?

Stoelmassage bevordert de bloedcirculatie, ontspant het lichaam, draagt bij in versoepeling van spieren en gewrichten en geeft direct verlichting van stressgerelateerde klachten.

Even hoef je niks te presteren en alleen maar te genieten van de aandacht. Je ontspant je dan vanzelf.

Na de massage voel je je opgefrist, vitaler en alerter, de spieren worden soepel. Zo leer je het verschil herkennen tussen gespannen en ontspannen spieren en kan je jezelf beter corrigeren qua (werk-)houding.

Investeer in uw personeel

Personeel is het kostbaarste ‘kapitaal’ en voorkomen is beter dan genezen. Extra aandacht voor uw personeel is daarom een goede investering. Als u uw personeel regelmatig trakteert op een stoelmassage is dat een gebaar van speciale aandacht. Dit helpt om goed te blijven functioneren.

En bekijk het eens zo: een ziektedag kost een bedrijf gemiddeld 300 euro (bron: ArboNed). Een massage kost 15 euro. Als stoelmassage één ziektedag per werknemer voorkomt, kunt u ons daarvan bijna een jaar lang eens in de twee weken langs laten komen!

Regulier

Het reguliere tarief bedraagt € 55,- per uur (3 massages), exclusief 21% BTW

Yoga- en stoelmassage op het strand

Yoga en stoelmassage aan zee is op de eerste plaats ontzettend lekker, maar ook heel gezond! Yoga en massage zijn goed voor lichaam en geest. Probeer ervoor te zorgen dat je niet te gehaast aankomt; vertraag je pas en loop rustig de duinen in, haal vast wat dieper adem en geniet van de duinen om je heen. Voor meer informatie over Strandpaviljoen Zuid klik hier. Elke zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Yogales € 10,00 van 10.30 tot 11.45 uur. Stoelmassage € 12,50 voor 15 minuten en voor 30 minuten € 23,00 (tip! laat je masseren voor aanvang van de yogales). Combinatie yogales en stoelmassage  € 18,50.

Yoga en stoelmassage op het strand

zaterdag 26 mei tot en met

zaterdag 15 september 2018